Mat og servering

Kobberhaughyttas kanelboller
Kobberhaughyttas kanelboller Foto: Erlend Michael Hvitsand Birkeland

Dagservering

I kafeen tilbyr vi våre signaturbakster som ferske kanelboller og nystekte vafler etter bestemors oppskrift. Er du sulten på noe mer, har vi ofte også dagens supper, og blingser av hjemmebakt brød. Slukk tørsten med en kald brus eller lokal eplemost fra Ringi gård, eller varm deg på en rykende kakao med krem.

Middag

Som overnattingsgjest tilbyr vi deg skikkelig mat laget fra bunnen av. Middagen serveres kl 19.00, med mindre annet er avtalt. Vår 3-retter er inkludert i prisen for overnatting. Menyen avhenger av hva som er i sesong, og forandres derfor fortløpende.
Dersom du ønsker å kun spise middag, ta kontakt for reservasjon. Det er ikke mulig å komme til middag uanmeldt.

For grupper som ønsker å booke hele hytta, tilbyr vi også en oppgradert festmeny.

Har du spesielle ønsker knytta til maten - det være seg på grunn av allergier eller andre årsaker - ta kontakt med oss! Våre kokker tilpasser maten til dine behov.

Vi har alle rettigheter (øl, vin, brennevin).

Frokost

Overnattingsgjester på hytta får servert en deilig frokost og kan smøre seg en nistepakke til turen!

Selvbetjening

Selvbetjeningsrommet og varmestua ved garasjen er alltid åpent! Også om du kommer gående med hodelykt sent på kvelden eller tidlig på morgenen. Her finner du kald drikke, noe å tygge på, og av og til også rester fra dagens bakst. Det er kun mulig å betale med kontant (ikke veksel) eller Vipps. Det skal ikke være overnatting i selvbetjeningsrommet.

Reinsdyrskank - fra festmenyen
Reinsdyrskank - fra festmenyen
Frokost
Frokost