PRISER 2019

Prisene her gjelder for turister, familier og små grupper som er på hytta sammen med andre. All overnatting må bestilles på forhånd. Reservasjoner sendes via epost.

Vi har egne priser for firmagrupper, selskaper, skoleklasser osv. som ønsker egne møterom eller vil reservere hele eller deler av hytta for seg.  Kontakt oss for pristilbud!

DNT-MEDLEM

Voksen Barn
 Sovesal inkl. 3-retters middag og frokost m/niste. 884,- 442,-
Dobbeltrom inkl. 3-retters middag og frokost m/niste. 931,- 466,-

IKKE-MEDLEM

Voksen Barn
Sovesal inkl. 3-retters middag og frokost m/niste. 1127,- 612,-
Dobbeltrom inkl. 3-retters middag og frokost m/niste. 1188,- 647,-

Alle priser er per person per natt. Voksen/barn: (Barn = født 2007 og senere). Barn under 3 år betaler 150 kr for losji, ingenting for mat. Alle reservasjoner er med fullpensjon, det er ikke mulighet til å tilberede egen mat.

AVBESTILLINGREGLER

1. Ved avbestilling av opphold senere enn to uker før ankomst betales 50 % av oppholdsutgitene (kost og losji).
  2. Ved avbestilling senere enn en uke før ankomst må oppholdsutgiftene (kost og losji) betales fullt ut.​​​​​​​

Det er overnatting i uoppredde senger, så sovepose eller lakenpose må medbringes. Du kan selvsagt også leie sengetøy og bestille oppredd seng:

• Oppredd seng: 250 kr.
  • Leie av sengesett: 150 kr.
  • Leie av håndkle: 50 kr.

UTENDØRS OVERNATTING

Gapahukene

Når hytta er sommerstengt (25.juni til 10.august) kan gapahukene fritt benyttes. Ingen reservasjon- førstemann til mølla.

• Medlem DNT: 900 kr.
  • Ikke medlem DNT: 1600 kr.
  • Enkeltbesøkende: Egen pris,  kontakt oss

Gapahukene (plass til 8 i hver) kan leies med eller uten ved/grillkull.

Det er ikke lov å hogge trær eller ta ned tørrgraner på hyttas eiendom. Hvis enkeltpersoner vil overnatte i gapahukene avtales pris med bestyrer.

Lavvo

Medlem DNT: 850 kr per stk.

Ikke medlem DNT: 950 kr per stk.

Ved og grillkull

• Vedsekk: 180 kr
  • Sekk grillkull m tennvæske: 100 kr

BAGASJETRANSPORT

Henting og levering av bagasje for grupper kan avtales. Det er ikke mulig å kjøre til hytta.

• 650,- kr pr tur fra/til Sørkedalen
  • 1100,- kr pr tur fra/til Sognsvann/Frognerseteren