PRISER 2019

Prisene her gjelder for individuelle turister, familier og små grupper som er på hytta sammen med andre. All overnatting må bestilles på forhånd. Reservasjoner gjøres via epost. Datoer med ledig tilgjengelighet ser du til høyre.

Vi har egne priser for firmagrupper, selskaper, skoleklasser og lignende som ønsker egne møterom eller vil reservere deler av hytta for seg. Kontakt oss for et tilbud!

Stengt for overnatting i forbindelse med ombygging

I forbindelse med ombygging, må vi stenge for overnatting i oktober, november og desember. Ny hytte åpner i midten av januar.

Vi vil tilstrebe å holde kaféen åpen i helgene, så langt det lar seg gjøre. Eventuelle avvik her vil annonseres på vår facebookside.

DNT-MEDLEM

Voksen Barn
 Sovesal inkl. 3-retters middag og frokost m/niste. 884,- 442,-
Dobbeltrom inkl. 3-retters middag og frokost m/niste. 931,- 466,-

IKKE-MEDLEM

Voksen Barn
Sovesal inkl. 3-retters middag og frokost m/niste. 1127,- 612,-
Dobbeltrom inkl. 3-retters middag og frokost m/niste. 1188,- 647,-

Alle priser er per person per natt. Barn = født 2007 og senere. Barn under 3 år betaler 150 kr for losji, ingenting for mat. Alle reservasjoner er med fullpensjon, det er ikke mulighet til å tilberede egen mat.

Sengetøy og håndklær

Det er overnatting i uoppredde senger, så sovepose eller lakenpose må medbringes. Du kan selvsagt også leie sengetøy og bestille oppredd seng:

• Oppredd seng: 250,-
  • Leie av sengetøysett (med laken, dynetrekk og putetrekk): 150,-
  • Leie av håndkle: 50,-

Avbestillingsregler

1. Ved avbestilling av opphold senere enn to uker før ankomst betales 50 % av oppholdsutgitene (kost og losji).

2. Ved avbestilling senere enn en uke før ankomst må oppholdsutgiftene (kost og losji) betales fullt ut.

UTENDØRS OVERNATTING

Vil du komme nært naturen, og nyte roen utendørs, er det også fullt mulig hos oss. Vi tilbyr overnatting i gapahukene våre, som ligger rett ved Kobberhaugtjernet. Her kan du sove godt utendørs, under tak.

Foto: Ane Frydenlund Grytting

Gapahukene

Gapahukene bør bookes på forhånd for å være garantert plass. Ta kontakt med oss på epost for å reservere.
    Utenfor hyttas åpningstid gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Overnatting betales da via Vipps.

• Medlem DNT: 100 kr per person.
    • Ikke-medlem DNT: 150 per person.

Gapahukene (plass til 8 i hver) kan leies med eller uten ved/grillkull. Det er ikke inkludert måltider når man overnatter i gapahukene, men dette kan bestilles utenom. Ta kontakt med oss for tilbud.

Gapahukene er i utgangspunktet selvbetjente. Det vil si at det ikke er inkludert mat, brennsel eller soveposer/liggeunderlag. Dette må man ta med selv. Gapahukområdet skal også ryddes etter bruk.

Det er ikke lov å hogge trær eller ta ned tørrgraner på hyttas eiendom, men det er mulig å kjøpe ved hos oss (100 kr per sekk). Da slipper du å dra med deg tunge vedsekker opp, og kan likevel nyte middagen forran leirbålet.

Foto: Hanne Hide

Lavvo

Vi har også lavvoer til utleie. Plass til ca 12 personer i hver. Lavvoene kommer uten bunnduk. Vi har heller ikke ovner, så de passer seg best for bruk i sommerhalvåret. Lavvoene er i utgangspunktet selvbetjente, det vil si at det ikke er inkludert mat, brennsel eller soveposer/liggeunderlag. Dette må man ta med selv. Frokost og middag kan bestilles inne på hytta ved ledig kapasitet, og må bestilles på forhånd. Området skal ryddes etter bruk.

• Medlem DNT: 500 kr per lavvo
    • Ikke-medlem DNT: 700 kr per lavvo
    Foto: Ida Aasne Sande Wangen

Telt/Hengekøyer

På grunn av begrenset plass rundt hytta, er det ikke tillatt å telte i nærheten av hytta. Her gjelder allemannsrettens regel om at man skal være minst 150 meter unna bebyggelse (gjelder også Gapahukene). Er du langt nok unna, og ikke til sjenanse, er du hjertlig velkommen til å slå opp teltet ditt. Det er mange fine teltplasser langs vannet.

Ønsker du en varm dusj, god middag og mettende frokost, kan dette bestilles ved å ta kontakt med oss på epost (avhengig av tilgjengelighet).