PRISER 2022

Disse prisene gjelder for turistopphold, det vil si individuelle turister, familier og mindre grupper som er på hytta sammen med andre. Dersom man ønsker middag i eget rom, møterom eller har ønsker om andre tilpasninger gjelder andre priser. Ta kontakt med oss for andre priser.

All overnatting må bestilles på forhånd. For individuelle bestillinger, gjøres dette via vår nettbooking.

Vi har også egne priser for firmagrupper, organisasjoner, selskaper, skoleklasser og lignende som ønsker egne møterom og/eller middag for seg selv. 

Kontakt oss for et tilbud!

Ønsker du å komme å spise middag eller frokost uten å overnatte på hytta? Dersom vi har ledig kapasitet kan dette gjøres på bestilling. 3-retters middag serveres kl 1900.

RABATTERTE MEDLEMSPRISER FOR DNT MEDLEMMER

Voksen Ungdom 13-18 år Barn 4-12 år
2-sengsrom inkl. 3-retters middag og frokost m/niste 1095,- 875,- 510,-
4/6/8-sengsrom inkl. 3-retters middag og frokost m/niste 1040,- 745,- 435,-

ORDINÆRE PRISER 2022

Voksen Ungdom 13-18 år Barn 4-12 år
2-sengsrom inkl. 3-retters middag og frokost m/niste. 1460,- 1460,- 730,-
4/6/8-sengsrom inkl. 3-retters middag og frokost m/niste. 1390,- 1390,- 693,-

Alle priser er per person per natt. Inkludert i prisen er overnatting, frokost, felles 3-retters middag (til avtalt tid, vi har én bordsetning) og niste/termospåfylling (fire brødskiver).
Overnatting er i uoppredde senger. Ta med egen lakenpose/sengetøy. Sovepose er ikke tillatt av hygeniske årsaker. Det er også mulig å leie sengetøy hos oss.
Barn 3 år eller yngre betaler 150 kr for losji, ingenting for mat.

Enkeltromstillegg (ved kapasitet): 350,-

Avbestillingsregler for turistopphold

Oppholdet (overnatting og måltider) betales med kort ved bestilling, med mindre annet er avtalt på forhånd.

 • Fri avbestilling for alle bestillinger inntil 5 dager før ankomst (Eksempel: Opphold fredag må senest avbestilles søndag kl. 23:59)
 • Avbestillinger gjort 0-4 dager før ankomst belastes i sin helhet.

UTENDØRS OVERNATTING

Vil du komme nært naturen, og nyte roen utendørs, er det også fullt mulig hos oss. Vi tilbyr overnatting i gapahukene våre, som ligger rett ved Kobberhaugtjernet. Her kan du sove godt utendørs, under tak.

  Foto: Ane Frydenlund Grytting

  Gapahukene 

  Gapahukene må bestilles på forhånd for å være garantert plass.

  Bestill her: www.kobberhaughytta.no/gapahuk

  Gapahukene (plass til 8 i hver) kan leies med eller uten ved/grillkull. Det er ikke inkludert måltider når man overnatter i gapahukene, men dette kan bestilles utenom. Ta kontakt med oss for tilbud.

  Gapahukene er i utgangspunktet selvbetjente. Det vil si at det ikke er inkludert mat, brennsel eller soveposer/liggeunderlag. Dette må man ta med selv. Gapahukområdet skal også ryddes etter bruk.

  Det er ikke lov å hogge trær eller ta ned tørrgraner på hyttas eiendom, men det er mulig å kjøpe ved hos oss (100 kr per sekk). Da slipper du å dra med deg tunge vedsekker opp, og kan likevel nyte middagen forran leirbålet.

  Foto: Hanne Hide


  Foto: Ida Aasne Sande Wangen

  Telt/Hengekøyer

  På grunn av begrenset plass rundt hytta, er det ikke tillatt å telte i nærheten av hytta. Her gjelder allemannsrettens regel om at man skal være minst 150 meter unna bebyggelse (gjelder også Gapahukene). Er du langt nok unna, og ikke til sjenanse, er du hjertlig velkommen til å slå opp teltet ditt. Det er mange fine teltplasser langs vannet.

  Ønsker du en varm dusj, god middag og mettende frokost, kan dette bestilles ved å ta kontakt med oss på epost (avhengig av tilgjengelighet).