PRISER 2019

Prisene her gjelder for individuelle turister, familier og små grupper som er på hytta sammen med andre. All overnatting må bestilles på forhånd. Reservasjoner gjøres via vår nettbooking. Med mindre det gjelder en større gruppe, er det kun mulig å booke 30 dager frem i tid, og kun via nettbookingen.

Vi har egne priser for firmagrupper, selskaper, skoleklasser osv. som ønsker egne møterom eller vil reservere hele eller deler av hytta for seg. Større grupper som reserverer hele hytta for seg selv kan booke lengre frem i tid. Kontakt oss for et tilbud!

DNT-MEDLEM

Voksen Barn
 Sovesal inkl. 3-retters middag og frokost m/niste. 884,- 442,-
Dobbeltrom inkl. 3-retters middag og frokost m/niste. 931,- 466,-

IKKE-MEDLEM

Voksen Barn
Sovesal inkl. 3-retters middag og frokost m/niste. 1127,- 612,-
Dobbeltrom inkl. 3-retters middag og frokost m/niste. 1188,- 647,-

Alle priser er per person per natt. Barn = født 2007 og senere. Barn under 3 år betaler 150 kr for losji, ingenting for mat. Alle reservasjoner er med fullpensjon, det er ikke mulighet til å tilberede egen mat. Vi har ikke egne priser for studenter eller honør.

AVBESTILLINGSREGLER

1. Ved avbestilling av opphold senere enn to uker før ankomst betales 50 % av oppholdsutgitene (kost og losji).
  2. Ved avbestilling senere enn en uke før ankomst må oppholdsutgiftene (kost og losji) betales fullt ut.

Det er overnatting i uoppredde senger, så sovepose eller lakenpose må medbringes. Du kan selvsagt også leie sengetøy og bestille oppredd seng:

• Oppredd seng: 250,-
  • Leie av sengetøysett (med laken, dynetrekk og putetrekk): 150,-
  • Leie av håndkle: 50,-

UTENDØRS OVERNATTING

Vil du komme nært naturen, og nyte roen utendørs, er det også fullt mulig hos oss. Vi tilbyr overnatting i gapahukene våre, som ligger rett ved Kobberhaugtjernet. Her kan du sove godt, under tak.

Gapahukene

Gapahukene bør bookes på forhånd for å være garantert plass. Ta kontakt med oss på epost for å reservere.
    Utenfor hyttas åpningstid gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Overnatting betales da via Vipps.

• Medlem DNT: 100 kr per voksen, 50 kroner per barn.
    • Ikke-medlem DNT: 150 per voksen, 100 kr per barn.

Gapahukene (plass til 8 i hver) kan leies med eller uten ved/grillkull. Det er ikke inkludert måltider når man overnatter i gapahukene, men dette kan bestilles utenom. Ta kontakt med oss for tilbud.

Gapahukene er i utgangspunktet selvbetjente. Det vil si at det ikke er inkludert mat, brennsel eller soveposer/liggeunderlag. Dette må man ta med selv. Gapahukområdet skal også ryddes etter bruk.

Det er ikke lov å hogge trær eller ta ned tørrgraner på hyttas eiendom, men det er mulig å kjøpe ved hos oss (150 kr per sekk). Da slipper du å dra med deg tunge vedsekker opp, og kan likevel nyte middagen forran leirbålet.

Telt/Hengekøyer

På grunn av begrenset plass rundt hytta, er det ikke tillatt å telte i nærheten av hytta. Her gjelder allemannsrettens regel om at man skal være minst 150 meter unna bebyggelse (gjelder også Gapahukene). Er du langt nok unna, og ikke til sjenanse, er du hjertlig velkommen til å slå opp teltet ditt.

Ønsker du en varm dusj, god middag og mettende frokost, kan dette bestilles ved å ta kontakt med oss på epost.