Grupper

Bryllup, treningsleir, jubileum, teambygging ...?  Ta kontakt medbestyreren, så kan vi sammen avklare hva som skal til for at nettopp du og din gruppe blir fornøyd med oppholdet.

Kobberhaughytta har sengeplass til ca 30 - og madrasser til enda flere. Rommene våre fylles jevnlig av enkeltpersoner, familier, jubilanter, skoleklasser, firmaer, idrettslag, osv. Vi har bred erfaring og tilrettelegger gjerne slik at du og din gruppe finner dere vel til rette hos oss.

På Kobberhaughytta serveres det god og alminnelig mat. Har du spesielle ønsker knytta til maten - det være seg på grunn av allergier eller andre årsaker - ta kontakt med oss! Vi løser det meste! 

Vi har alle rettigheter (øl, vin, sprit).

Bursdag

Kobberhaughytta er et godt sted for bursdagsfeiring for de med sporty venner! Benytt Nordmarkas største peisestue og trå til med overnatting, eller ha en utebursdag ved gapahukene ved vannet.

Treningssamling

Det er vel unødvendig å poengtere hyttas unike utgangspunkt for ulik fysisk aktivitet.  Supplert med sunn mat og gode muligheter for rekreasjon mellom øktene er hytta et godt valg for treningssamlinger.  Hytta ligger midt på et stort og deilig orienteringskart over Nordmarka.

Vi hjelper gjerne til med forslag til langturer på ski og beina, sykkelruter, traséer for intervalltrening mm.

Firma

Vi anbefaler bedriften din å satse på et annerledes opphold for kurs/konferanse! Hvorfor ikke benytte seg av de særegne mulighetene den flotte marka vår byr på?  Hytta har pc-prosjektor, trådløst nettverk, printer, flipover, lerret og overhead.  Hos oss vil du derfor i greie lokaler ha tilgang til de vanlige faciliteter, samtidig som vi garanterer laaaang avstand til plysjbelagte golv og danseband med hammondorgel og hvite bukser.

I den store peisestua har vi bordplass til 90 gjester.

Stuene egner seg ypperlig til møter/kurs/konferanser.

Skole/barnehage

Vår bestyrer har lang erfaring med å lage spennende og varierte opplegg for skoler og barnehager. Vi lager både opplegg for skole- og barnehageansatte, og opplegg for klasser og barnehager.  På og rundt Kobberhaugen er det plenty av muligheter til fantasirik utfoldelse av friluftslivets gleder!

Planlegger du å organisere en tur for en skoleklasse? Vi har laget forslag til et informasjons-/invitasjons-skriv for deg!