turtips fra kobberhaughytta

Kobberhaugene

Det er blåmerka sti rundt Kobberhaugene. På toppen vil utsikten gi deg mengder av energi til hjemturen!

Vi har laget en egen turbeskrivelse for turen som gjør deg trygg på å finne fram!

Stien er ca 2,5 km lang.

Natursti

Rundt tjernet er det fin natursti, snaut 2 km lang, godt merka og kloppa!

Appelsinhaugene

Flott tur rundt Appelsinhaugene, ca 2,5 km lang.

Vi har laget egen beskrivelse av turen for å gjøre det lettere å finne fram. I tillegg har vi laget et eget mysterium som kan løses ved å finne noen spor/skatter underveis! Beskrivelsen fås i resepsjonen.

Kikut

Korteste vei til Kikutstua er drøyt 5 km, men er du så sprek at du tar turen dit er du kanskje i stand til å ta en alternativ og enda lengre tur tilbake?

Orientering

Vi har alltid noen orienteringsposter hengende ute i hyttas nærområde. Vertskapet er i utmerket stand til å hjelpe deg med de mest grunnleggende orienteringskunnskaper om du skulle ønske det.

Kart fås i resepsjonen.

Andre postskatter

Det er flere kjentmannsposter som kan være fine dagsturmål med utgangspunkt fra Kobberhaughytta.

Selvfølgelig finnes det flere geocache-skatter på og ved hytta også!