Ofte stilte spørsmål og informasjon om Kobberhaughytta


ALKOHOL

På grunn av skjenkebevillingen vi har, er det ikke anledning å nyte medbrakt alkohol på hytta. Vi har skjenkebevilling, og rettigheter til å selge øl, vin og brennevin.

BIL

Det er ikke anledning til å kjøre til Kobberhaughytta. Det er bilvei fram til hytta så vi kan tilby henting bagasje. Veien er privat, og det er ikke vi som bestemmer kjørereglene.  Derfor har vi heller ikke mulighet til å gjøre unntak.

For grupper tilbyr vi å transportere bagasje fra Sørkedalen. Slik transport må avtales god tid i forveien.

HUNDER

Det er ikke lov med hund inne i fellesområdene på hytta, både i losjibygget og i hovedhytta hvor serveringen er. Dersom du ønsker å overnatte med hund, har vi noen få rom hvor dette er tillatt. Dette må avtales før ankomst for å sikre at vi har plass.

MAT

Vi serverer middag og frokost til alle våre gjester. Vi har ikke kjøkken til gjestene og det ikke mulig å tilberede egen mat her. Vi tilpasser til matallergier.

SOVEPLASSER

Vi har totalt 59 sengeplasser, fordelt på 14 ulike rom.
De fleste av rommene våre ligger i det nye losjibygget - der har vi 10 rom og 40 sengeplasser.
​​​​​​​I hovedhytta har vi 4 rom og 19 sengeplasser.

TELT

Det er flere fine teltplasser rundt Kobberhaugtjernet. Vi ber om at man respekterer allemannsretten, og holder minst 150 meters avstand fra byggene våre. Vi kan også anbefale to gapahuker som ligger idyllisk til ved bålplassen nede ved tjernet. Bruk av gapahukene må forhåndsbestilles for å sikre reservasjon av dem.