FAQ - eller OSS (Ofte Stilte Spørsmål)

Kan/må man reservere rom på Kobberhaughytta?

Hvordan reserverer jeg et rom?

Kan man leie hele hytta?

Får man egne rom?

Hvor mange kan vi være?

Har man lov å ta med seg hund?

Er det aktiviteter for barn?

Må jeg ha med meg sengetøy?

Er det mulig å kjøre til hytta?

Kan bagasje bli kjørt til hytta?

Er det nødvendig å bli medlem av DNT?

Hva er en DNT-hytte?

Hvordan blir jeg medlem av DNT?

Kan jeg tilberede mat og ha med egen drikke på hytta?

Er det teltplass utenfor hytta?

Ja, alle må forhåndsbestille rom/seng på Kobberhaughytta. Vi har ikke åpent for drop-in overnatting slik som fjellhyttene.

Send en e-post til post@kobberhaughytta.no for å høre om det er ledig plass. Angi hvor mange dere er, ønsket tidspunkt (evt alternative tidspunkt) og hva slags gruppe dere er (familie, skoleklasse, firma …) og antall (evt ca antall). Dere er ikke booket inn før vi bekrefter bookingen.

Ja, det er mulig. Da gjelder egne priser som du vil få opplyst når vet mer om dine ønsker.

Vi har 6 soverom/-saler med fra 2 til 7 senger. Til en viss grad kan vi tilpasse det slik at du/dere får eget rom, men det er avhengig av hvor mange som ønsker seg plass på hytta den dagen. Eget rom må avtales på forhånd.

Vi har 30 sengeplasser i seng, men mange løse madrasser og god plass.

Det er ikke lov med hund inne på Kobberhaughytta. Hunden kan være med på turen, men må overnatte i bur i uthus. På grunn av begrenset mengde bur må det avtales på forhånd om hund tas med.

Vi har spill og leker for barn på inne på hytta. Ute har vi kanoer, barnevennlige kajakker, stylter osv. Det er også fine turer som er godt egnet for barn i området rundt Kobberhaughytta.

Nei, det er mulig å leie sengesett, og også å bestille oppredd seng.

Nei. Det er bilvei fram til hytta så vi kan hente bagasje. Løvenskiold, som eier veien og bestemmer kjørereglene, kan unntaksvis gi kjøretillatelse.

For grupper tilbyr vi å transportere bagasje fra Sørkedalen, Frognersetra eller Sognsvann. Slik transport må avtales god tid i forveien.

Man må ikke være medlem av DNT for å overnatte her, men det er ulike priser medlemmer og ikke-medlemmer. Dersom man bor i over to døgn på en DNT hytte vil det lønne seg å tegne medlemskap. DNT medlemmer får en rekke rabatter i blant annet DNT butikker, DNT hytter, osv. Som medlem av DNT er man med på å støtte arbeidet for å bevare naturen og å gjøre den godt tilgjengelig for alle.

En DNT hytte er en av mange hytter som er eid av en av Den Norske Turistforeningens medlemsforeninger. Kobberhaughytta er eid av DNT Oslo og omegn.

Det er enkelt å bli medlem. Sjekk info på www.dnt.no

Nei. Vi serverer mat og drikke på hytta. Vi har ikke kjøkken til gjestene og det ikke mulig å tilberede egen mat her. På grunn av skjenkebevillingen vi har, er det ikke anledning å nyte medbrakt alkohol på hytta.

Det er flere fine teltplasser rundt Kobberhaugtjernet. Vi kan også anbefale to gapahuker som ligger idyllisk til ved bålplassen nede ved tjernet. Bruk av gapahukene må forhåndsbestilles for å sikre reservasjon av dem.