Viktig informasjon om Kobberhaughytta


ALKOHOL

På grunn av skjenkebevillingen vi har, er det ikke anledning å nyte medbrakt alkohol på hytta. Vi har skjenkebevilling, og rettigheter til å selge øl, vin og brennevin.

BIL

Det er ikke anledning til å kjøre til Kobberhaughytta. Det er bilvei fram til hytta så vi kan tilby henting bagasje. Det er Løvenskiold, som eier veien og bestemmer kjørereglene. 

For grupper tilbyr vi å transportere bagasje fra Sørkedalen. Slik transport må avtales god tid i forveien.

HUNDER

Det er ikke lov med hund inne på Kobberhaughytta. Hunden kan være med på turen, men må overnatte i bur i uthus. På grunn av begrenset mengde bur må det avtales på forhånd om hund tas med.

MAT

Vi serverer middag og frokost til alle våre gjester. Vi har ikke kjøkken til gjestene og det ikke mulig å tilberede egen mat her. Vi tilpasser til matallergier.

SOVEPLASSER

Vi har  for det meste sengeplasser på sovesal.  Det finnes også to dobbeltrom, men de er svært populære og bookes ofte lang tid i forveien.

Vi har 29 sengeplasser, men mange løse madrasser og god plass. 

TELT

Det er flere fine teltplasser rundt Kobberhaugtjernet. For telting på Kobberhaughyttas tomt betales leie for teltplass. Vi kan også anbefale to gapahuker som ligger idyllisk til ved bålplassen nede ved tjernet. Bruk av gapahukene må forhåndsbestilles for å sikre reservasjon av dem.