Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Ledig stilling - Kokk 80 %

Vi er nå på utkikk etter en engasjert, ansvarsfull og dreven kokk, som har et ønske om å skape gode tur- og matopplevelser for våre gjester i Nordmarka.

Som kokk på Kobberhaughytta blir du en del av et spennende lag som jobber for å skape gode markaopplevelser for våre gjester. Du vil få hovedansvar for matlagingen på hytta, som da blant annet består i å tilberede middag, forberede frokost og lunsj og bakst.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

· Du bør ha fagbrev, og/eller erfaring å vise til
· Du har forståelse for HACCP/IK-mat
· Erfaring med baking og bakverk er en fordel
· Du jobber godt i travle perioder, og tar iniativ i roligere perioder
· Du har en lidenskap for god mat og drikke, og ønsker å skape gode matopplevelser for gjestene våre
· Du er løsningsorientert, og fleksibel til å kunne bistå med andre arbeidsoppgaver, også utenfor kjøkkenet, når det er nødvendig
· Du har et forhold til matsvinn, og ønsker å bidra til å minske dette, samtidig som vi opprettholder en god kjøkkenøkonomi
· Du snakker og skriver et skandinavisk språk
· Det er en fordel om du har førerkort og disponerer egen bil

Siden arbeidet på Kobberhaughytta kan være avhengig av sesong og værforhold, må du kunne trives med å jobbe både i travle omgivelser, men også like roligere perioder som krever initiativ og kreativitet.

Hva du kan forvente av oss:

Vi tilbyr en arbeidsplass med flott beliggenhet, hvor du har marka rett utenfor døren. Samtidig er det nærhet til byen. Du blir en del av en gjeng som jobber for å skape gode turopplevelser for alle.

Du vil få mulighet til å være med på en spennende utviklingsprosess, og få muligheten til å sette ditt preg på Kobberhaughytta.

Vi tilbyr personalbolig i kollektiv når du er på jobb.

Lønn etter avtale.

Er dette noe for deg?

Send inn en CV og søknad, ved spørsmål kan du ta kontakt med bestyrer på epost: kobberhaughytta@dntoslo.no

Vi tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende, så ikke vent med å sende inn søknad. Søknadsfrist 15. desember. Oppstart i januar.

Foto: Maria Grande Knudsen