Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Ledig stilling - Hyttemedarbeider 20 %

Kobberhaughytta i mai
Kobberhaughytta i mai Foto: Erlend Michael Hvitsand Birkeland

Vi er nå på utkikk etter engasjerte, ansvarsfulle og trivelige medarbeidere, som har et ønske om å skape gode turopplevelser for våre gjester i Nordmarka.

Kobberhaughytta er DNT Oslo og Omegns storstue i Nordmarka. Det siste året har det pågått et utbyggingsprosjekt, med bygging av blant annet nytt sovehus og oppgradering av kjøkken. Når byggingen er ferdig i januar, vil hytta igjen være åpen for gjester, med kafédrift, overnattingsgjester og grupper/selskaper. Kobberhaughytta har vil da ha ca 60 sengeplasser.

Som hyttemedarbeider på Kobberhaughytta blir du en del av et spennende lag som jobber for å skape gode markaopplevelser for våre gjester. Arbeidsoppgavene er varierte, og det er arbeid på tvers av ulike arbeidsområder. Noen eksempler på arbeidsoppgaver er servering, renhold og tilbereding og servering av mat og drikke. Vi samarbeider om å gi gjestene våre den beste mulige opplevelsen av hytta og marka. 

Kvalifikasjoner og egenskaper: 

Det viktigste er dine personlige egenskaper. Du må like å møte mennesker og by på deg selv. Vi ser etter deg som finner glede i å gi god service og overgå gjestenes forventning. Du må være serviceinnstilt, blid, hyggelig og fleksibel. 

Siden arbeidet på Kobberhaughytta kan være avhengig av sesong og værforhold, må du kunne trives med å jobbe både i travle omgivelser, men også like roligere perioder som krever initiativ og kreativitet. 

Det er ønskelig at du har erfaring fra servicebransjen, men personlige egenskaper er det viktigste. Du både snakker og skriver et skandinavisk språk.
Det er også en fordel om du har mulighet til å komme deg på jobb på egen hånd, enten til fots, sykkel eller med egen bil.


Hva du kan forvente av oss: 

Stillingen er en 20 % deltidsstilling, som innebærer vakter annenhver lørdag og søndag.

Vi tilbyr en arbeidsplass med flott beliggenhet, hvor du har marka rett utenfor døren. Samtidig er det nærhet til byen. Et inspirerende arbeidsmiljø med høyt tempo. Erfaring fra et overnattingssted med varierte oppgaver.
Du vil få mulighet til å være med på en spennende utviklingsprosess, og få muligheten til å sette ditt preg på Kobberhaughytta.

Vi tilbyr personalbolig i kollektiv når du er på jobb.
Lønn etter avtale.

Er dette noe for deg? 

Send søknad og CV på epost til kobberhaughytta@dntoslo.no. Merk epost med "Hyttemedarbeider 20%".

Vi tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende. Siste frist for søknad er 15. desember. Oppstart i januar.
For riktig kandidat vil det også være mulighet for å få utvidede oppgaver og ansvarsområder.

Studenter og skoleungdom oppfordres også til å søke.

Kobberhaughytta
Kobberhaughytta Foto: DNT Oslo og Omegn