Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Bli med i Turistforeningens verve- og arrangementsteam

Foto: Marius Dalseg Sætre

Jobbe med Friluftsliv i Oslo og omegn? Bli med i Turistforeningens verve- og arrangementsteam

DNT Oslo og Omegn er den største medlemsforeningen i DNT med mer enn 80 000 medlemmer. Nå ønsker vi å bli enda flere og bygger opp et team av ververe.

Vi ønsker deg som har stort engasjement og pågangsmot til rekruttering av nye medlemmer og bidra på aktiviteter og arrangementer. Eksempelvis; Turistforeningens Kom Deg Ut dag, bedriftsbesøk og andre friluftsarrangementer. Som ansatt på teamet skal du representere Turistforeningen, informere om foreningens arbeid, verve nye medlemmer og bidra i gjennomføringen av arrangementene. Du vil bli en del av et ungt og engasjert team som har interesse for friluftsliv og som ønsker å skape noe sammen. Som del av oss vil du også få muligheten til å jobbe under store og små arrangementer i regi av DNT. Mange av arrangementene er i forbindelse med helg.

Vi søker:

Oppegående og selvstendige tur-entusiaster med ”stå-på”-vilje og allsidig bakgrunn fra aktivt friluftsliv.

Stillingen passer for deg som er:

• Positiv
  • Utadvendt
  • Energisk
  • Glad i å snakke med folk
  • Liker å være ute
  • Er glad i friluftsliv
  • Serviceinnstilt og lærevillig

Eksempler på arbeidsoppgaver:

• Stå på stand og informere om DNTs tilbud
  • Verve nye medlemmer
  • Aktivitetsleder på arrangementer (pinnnebrødsteking, zip-line, slakk line, natursti)
  • Være med på planlegging, gjennomføring og evaluering av arrangementer

Vi kan tilby:

• Fleksibel arbeidstid
  • Full opplæring inkludert DNTs ambassadørkurs
  • Hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø
  • Spennende og sosial jobb hvor du vil jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer
  • Gode lønnsmuligheter gjennom provisjon

Send en kortfattet skriftlig søknad med relevant informasjon, cv og attester. Vi ber om at søknader sendes direkte på e-post til: marked@dntoslo.no. Eventuelle spørsmål kan rettes til Christian Fornes på 90 67 43 23 eller christian.fornes@dntoslo.no.

Søknadsfrist: Fortløpende, senest 3. desember.  Velkommen som søker!

Kom Deg Ut-dagen. Sognsvann 2016. Kom Deg Ut-dagen. Sognsvann 2016.
Kom Deg Ut-dagen. Sognsvann 2016. Kom Deg Ut-dagen. Sognsvann 2016. Foto: Marius Dalseg Saetre

Skrevet av Christian Fornes 27. november 2017