Sommer på Kobberhaughytta

Foto: Marius Dalseg Sætre

Blir det hjemmeferie i sommer? Vi holder sommeråpent!

Hos oss kan du overnatte midt i skogen, med dyreliv og natur rundt på alle kanter. Blir det varmt, ligger tjernet 100 meter fra hytta. I tjernet kan du også padle, fiske eller bade.

Vanligvis er sommerferien den roligste tiden på året for oss på Kobberhaughytta, derfor tar vi vanligvis ferie da. Men ikke i år! Vi holder ekstra åpent i sommer, med åpen kafé og overnatting.

Dagstur og kafé:

I hele juli har kafeen utvidede åpningstider. Vi holder åpent onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag. Les mer om åpningstidene her.

I kafeen har vi hjemmelagde boller, vafler etter bestemors oppskrift, is, kaffe og sjokolader.


Utenom kafeens åpningstider er det mulighet til å kjøpe blant annet kald drikke, sjokolade og nøttebarer i selvbetjeningen ved garasjen. Her betaler du med Vipps.

Vafler på Kobberhaughytta
Vafler på Kobberhaughytta Foto: Erlend Birkeland

Overnatting:

Vi holder åpent for overnatting torsdag, fredag og lørdag i hele juli.

Vårt helt nye sovehus sto ferdig i januar i år, her har vi rom som passer både par, familier og vennegjenger. 100 meter unna hytta finner du Kobberhaugtjernet, vi måler badetemperaturen med jevne mellomrom. Når du overnatter kan du også låne kanoer og kajakker. Det er også gode fiskemuligheter i vannet.

Pakk sekken, nyt turen gjennom skogen, og kom frem til ferdig middag!
Prisene våre starter på 910,- per person. Inkludert i prisen er overnatting, 3-retters middag, frokost og matpakke. Barn 12 år eller yngre betaler halv pris.

Reservasjon gjør du via nettbookingen vår, der kan du også sjekke tilgjengelighet.

Senger Kobberhaughytta
Senger Kobberhaughytta Foto: Erlend Birkeland
Foto: Marius Dalseg Sætre

Fått deg ny hengekøye? I området rundt hytta er det flere steder å overnatte, men vi ber om at du ikke overnatter rett i nærheten av hytta.

Foto: Marius Dalseg Sætre