Sommer på Kobberhaughytta

Foto: Marius Dalseg Sætre

Blir det hjemmeferie i sommer i år også? Vi holder sommeråpent!

Hos oss kan du overnatte utendørs midt i skogen, med dyreliv og natur rundt på alle kanter. Vi leier ut gapahuker, tretelt og lavvoer. Alt du trenger å ta med er sovepose, liggeunderlag, mat og myggspray. Blir det varmt, er tjernet godt å kjøle seg ned i. Her kan du også padle eller fiske.

Overnattingen inne med matservering er stengt i juli. Men vi holder kafeen åpen hver onsdag-søndag gjennom hele sommeren! Da får du kjøpt vafler, kaffe, is, brus, sjokolade, toast, blingser og mye annet godt!

Dagstur og kafé:

I hele juli har kafeen utvidede åpningstider. Vi holder åpent onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag. Les mer om åpningstidene her.

I kafeen har vi blant annet vafler etter bestemors oppskrift, toast, blingser, is, kaffe og sjokolade.


Utenom kafeens åpningstider er det mulighet til å kjøpe blant annet kald drikke, sjokolade og nøttebarer i selvbetjeningen ved garasjen. Her betaler du med Vipps.

Vafler på Kobberhaughytta
Vafler på Kobberhaughytta Foto: Erlend Birkeland

Overnatting:

I juli har vi ikke åpent for overnatting inne, kun utendørs.

Nytt av året er helt nye tretelt, som kan leies ferdig oppslått. Disse har panoramautsikt utover vannet, og tarpen kan fjernes dersom det ikke er meldt noe regn. Når du leier får du med gardintrapp for å komme opp i teltet, og du får bruke toalettfasilitetene til hytta. Mat og drikke må du ta med selv. Drikkevann fins tilgjengelig fra utekran på hytta.


I august har vi igjen åpent for overnatting inne - sjekk tilgjengelighet her.

Senger Kobberhaughytta
Senger Kobberhaughytta Foto: Erlend Birkeland
Foto: Marius Dalseg Sætre

Fått deg ny hengekøye? I området rundt hytta er det flere steder å overnatte, men vi ber om at du ikke overnatter rett i nærheten av hytta.

Foto: Marius Dalseg Sætre