Sommer på Kobberhaughytta 2022

Foto: Marius Dalseg Sætre

Har du opplevd marka på sommeren?
Varmt vann i tjernene, rolige og late dager, hva mer trenger du?

Nytt i år er at vi også åpner opp noen rom for selvbetjent overnatting innendørs. Du må bestille på forhånd. Da får du tilgang på soverom, oppholdsrom, toalett og dusj innendørs. Før du drar vasker du og gjør klart til neste gjest. Merk at det ikke er kjøkkenfasiliteter tilgjengelig.

Vi holder kafeen åpen fredager, lørdager og søndager gjennom sommeren. Her får du kjøpt vafler, kaffe, is, brus sjokolade, toast, suppe og mye annet godt!

Dagstur og kafé:

I sommer holder vi kaffen åpen stort sett hver helg (fredag - søndag). Les mer om åpningstidene her.

I kafeen har vi blant annet hjemmelagde vafler, toast, is, kaffe og sjokolade.


Utenom kafeens åpningstider er det mulighet til å kjøpe blant annet kald drikke, sjokolade og nøttebarer i selvbetjeningen ved garasjen. Her betaler du med Vipps.

Vafler på Kobberhaughytta
Vafler på Kobberhaughytta Foto: Erlend Birkeland

Overnatting:

I juli holder vi åpent med et litt annet konsept enn ellers. Du kan velge mellom overnatting inne eller ute, og du kan bestille en enklere frokost og middag om du ønsker det.

På overnattingsfronten har du flere muligheter.
Overnatting inne: Du kan bestille senger for overnatting innendørs. Du betaler da kun for overnattingen, mat er ikke inkludert. Det er mulig å bestille en enklere middag og frokost om du ønsker det. Vi legger nøkkel i en kodeboks, og du får koden tilsendt dagen du sjekker inn.
Svevetelt: Vi har tre svevetelt til utleie. Ett for tre personer og to som passer best for to personer som kjenner hverandre godt. Alle sveveteltene leies ut ferdig oppslått. Du må ha med liggeunderlag og sovepose selv.
Gapahuker: Gapahukene våre er tilgjengelig for utleie hele året. Her ligger du tørt og godt, og har flott utsikt ned mot tjernet. Ha med liggeunderlag og sovepose selv.

I juni og august har vi åpent som vanlig. Da bestiller du overnatting med fullpensjon og hytta er åpen som vanlig. Det er da inkludert 3-retters hjemmelaget middag, frokostbuffet og mulighet til å smøre matpakke.

Senger Kobberhaughytta
Senger Kobberhaughytta Foto: Erlend Birkeland
Foto: Marius Dalseg Sætre

Hos oss kan du leie hengekøyer fra Amok! Deres unike hengekøyer lar deg ligge flatt, på ryggen, på siden eller på magen.

De kommer med liggeunderlag, myggnetting og tarp. Sovepose kan du også leie!

Foto: Marius Dalseg Sætre