Sommer på Kobberhaughytta 2022

Foto: Marius Dalseg Sætre

Har du opplevd marka på sommeren?
Varmt vann i tjernene, rolige og late dager, hva mer trenger du?

Vi holder kafeen åpen fredager, lørdager og søndager gjennom sommeren. Her får du kjøpt vafler, kaffe, is, brus sjokolade, toast, suppe og mye annet godt!

Dagstur og kafé:

I sommer holder vi kaffen åpen stort sett hver helg (fredag - søndag). Les mer om åpningstidene her.

I kafeen har vi blant annet hjemmelagde vafler, toast, is, kaffe og sjokolade.


Utenom kafeens åpningstider er det mulighet til å kjøpe blant annet kald drikke, sjokolade og nøttebarer i selvbetjeningen ved garasjen. Her betaler du med kort, mynt eller vipps.

Vafler på Kobberhaughytta
Vafler på Kobberhaughytta Foto: Erlend Birkeland

Overnatting:

Fra og med august har vi åpent som vanlig. Det betyr at vi serverer treretters middag når vi har overnattingsgjester (hytta er stengt for overnatting søndag, mandag og tirsdag).

På overnattingsfronten har du flere muligheter.

Overnatting inne: Du kan bestille senger for overnatting innendørs. Inkludert i prisen er treretters middag, frokost og matpakke. Sengetøy kan du ta med selv eller leie på hytta.

Svevetelt: Vi har tre svevetelt til utleie. Ett for tre personer og to som passer best for to personer som kjenner hverandre godt. Alle sveveteltene leies ut ferdig satt opp. Tomannsteltene kommer med madrass, og kan leies ferdig oppredd. Tremannsteltet må man ta med liggeunderlag til.

Hengekøyer fra Amok: Lei en hengekøye hos oss, og ta den med deg dit du vil sove for natta! Inkludert i leien er selve køya med innebygd myggnetting, liggeunderlag som passer til hengekøya og tarp. Sovepose må du ta med selv.

Gapahuker: Gapahukene våre er tilgjengelig for utleie hele året. Her ligger du tørt og godt, og har flott utsikt ned mot tjernet. Ha med liggeunderlag og sovepose selv.

Senger Kobberhaughytta
Senger Kobberhaughytta Foto: Erlend Birkeland
Foto: Marius Dalseg Sætre

Hos oss kan du leie hengekøyer fra Amok! Deres unike hengekøyer lar deg ligge flatt, på ryggen, på siden eller på magen.

De kommer med liggeunderlag, myggnetting og tarp. Sovepose kan du også leie!

Foto: Marius Dalseg Sætre