Informasjon om koronaviruset

16.03.20 - kl 17:50.

Se oppdatert info fra DNT Oslo og Omegn her​​​​​​​

Med bakgrunn i utviklingen runt koronaviruset, så vi oss dessverre nødt til å stenge Kobberhaughytta med øyeblikkelig virkning den 13. mars 2020.

Dette gjelder både kaféservering, overnattingsvirksomhet og servering av frokost/middag.

Vi håper du har forståelse for denne beslutningen.

Selv om vi er stengt en periode fremover, er fortsatt marka åpen for deg som vil på tur i naturen. Det er nok av plass, prøv å unngå steder med større folkemengder.

En tur for å lufte tankene i fred og ro i skogen er noe vi kan anbefale i disse tider. Men da altså uten overnatting og servering hos oss.

Velkommen ved en senere anledning!


16.03: DNT har besluttet å stenge alle hytter frem til 01.05.2020. Situasjonen følges tett, og dersom ting endrer seg vil vi åpne når det er forsvarlig.


Har du bestilt overnatting hos oss i perioden? Ta kontakt med oss på epost. Vi prøver å ta kontakt med alle gjester, men ber om forståelse for at dette er en tidkrevende prosess.


Kobberhaughytta og DNT Oslo og Omegn er som mange andre organisasjoner, i en vanskelig situasjon pga koronaviruset. Vi takker for hjelpen dersom du velger å ikke kreve pengene tilbake. Vi flytter gjerne reservasjonen din til et senere tidspunkt, eller gir et gavekort på summen du har betalt.