Vi utvider

Byggearbeidene startet i oktober 2018, og er nå inne i de siste faser før ferdigstilling og åpning i begynnelsen av januar 2020.

Byggeprosjektets fremgang

I over ett år har det vært byggeaktivitet rundt hytta, i forbindelse med oppføring av nytt losjibygg og ny bestyrerbolig.

Nå er vi inne i de siste fasene av byggearbeidet. Den siste finpussen står igjen innvendig på de nye byggene, og det blir lyse, fine rom med køyesenger. Vi kommer til å få en variasjon av 2-, 4-, og 8-sengsrom. Det blir også nye dusj- og toalettfasiliterer i forbindelse med nybygget. Når man overnatter kan man sitte i det nye oppholdsrommet og nyte den flotte utsikten over Kobberhaugtjernet.

I hovedhuset skal vi også gjøre noen oppgraderinger, med fokus på å forbedre og forenkle serveringen. Vi skal blant annet bygge en ny serveringsdisk som gjør at vi kan ha bredere utvalg, nytt kjøkken slik at vi kan mette flere, samt en ny spisesal slik at vi har flere sitteplasser på både travle og roligere dager.

Åpningstider i høst

Kafeen vil etter planen være åpen hver lørdag og søndag (11-16) frem til nyåpning, så langt det lar seg gjøre.
Vi gjør oppmerksom på at utvalget kan være redusert i denne perioden, da blant annet kjøkkenet skal bygges om.
Etter åpning i midten av januar vil det være utvidede åpningstider i vintersesongen.

I høst er det dessverre ikke mulighet til å overnatte på Kobberhaughytta på grunn av ombyggingen. Vi gleder oss til å ta imot både store og små turgåere til vinteren! Hytta er åpen for overnatting igjen fra midten av januar.

Nettbooking for 2020 åpner etter planen i månedsskiftet oktober/november.

Vi legger fortløpende ut informasjon på våre Facebooksider, og på nettsiden vår.

Foto: DNT Oslo og Omegn
Foto: Erlend Michael Hvitsand Birkeland
Foto: Erlend Michael Hvitsand Birkeland