Vi utvider

Byggearbeidene startet i oktober 2018, og er nå inne i de siste faser før ferdigstilling og åpning i midten av januar 2020.

En stor takk går til våre bidragsytere som har gjort prosjektet Nye Kobberhaughytta mulig. Uten deres støtte, hadde dette prosjektet ikke blitt realisert.
Tusen takk til:

  • Tove Reistads stiftelse
  • Eckbos legat
  • Olav Thons DNT Stiftelse
  • Sparebankstiftelsen DNB
  • Aberdeen Standard
  • Lundin Norway AS

Byggeprosjektets fremgang

I over ett år har det vært byggeaktivitet rundt hytta, i forbindelse med oppføring av nytt losjibygg og ny bestyrerbolig.

Nå er vi inne i de siste fasene av byggearbeidet. Den siste finpussen står igjen innvendig på de nye byggene, og det blir lyse, fine rom med køyesenger. Vi kommer til å få en variasjon av 2-, 4-, og 8-sengsrom. Det blir også nye dusj- og toalettfasiliterer i forbindelse med nybygget. Når man overnatter kan man sitte i det nye oppholdsrommet og nyte den flotte utsikten over Kobberhaugtjernet.

I hovedhuset skal vi også gjøre noen oppgraderinger, med fokus på å forbedre og forenkle serveringen. Vi skal blant annet bygge en ny serveringsdisk som gjør at vi kan ha bredere utvalg, nytt kjøkken slik at vi kan mette flere, samt en ny spisesal slik at vi har flere sitteplasser på både travle og roligere dager.

Åpningstider i høst

Kafeen vil dessverre være stengt i november på grunn av ombyggingen. Selvbetjeningen i varmestua vil være åpen, her finner du blant annet brus og sjokolade, som du kan kjøpe med kontanter eller vipps.
Etter åpning i midten av januar vil det være utvidede åpningstider i vintersesongen.

I høst er det dessverre ikke mulighet til å overnatte på Kobberhaughytta på grunn av ombyggingen. Vi gleder oss til å ta imot både store og små turgåere til vinteren! Hytta er åpen for overnatting igjen fra midten av januar.

Nettbooking for 2020 åpner etter planen i månedsskiftet oktober/november.

Vi legger fortløpende ut informasjon på våre Facebooksider, og på nettsiden vår.

Foto: Blakstad Haffner Arkitekter
Foto: Erlend Michael Hvitsand Birkeland
Foto: Erlend Michael Hvitsand Birkeland