Denne onsdagskvelden møtes vi ved Nedre Gupu og lager og spiser et godt måltid. Deltakeren / turfølget lager sin egen mat på et medbrakt primus/stormkjøkken – og kan justere ingrediensene etter smak og behag. Maten nyter vi så sammen rundt et langbord, eller inne i lavoen hvis været ikke skulle spille på lag. Dette blir både en lærerik og sosial kveld!
Arrangementet krever påmelding, og det er begrenset antall plasser. Påmeldingen er ikke bindende før du også har Vippset kr. 225,- til turleder (mob. 47252808).
Oppmøte og avsluttningstidspunkt er på Nedre Gupu. Beregn god tid til å gå opp, enten på den blåmerkede stien – ca. 700 meter, eller gå / sykle veien rundt, forbi Furuholmen – ca 2 km. Vi starter presis.
Kollektiv: Buss 245 fra Sandvika terminal kl 17.16 til Kattås. Til fots opp til Nedre Gupu ca. 35 min.
Meny:
Forrett – Bruschetta med tomater
Hovedrett - Risotto
Dessert – Smuldrepai med vaniljesaus
Deltakerene må ha med seg:
Turleder sørger for:
Turleder: Maggy Bjørgvinsdottir. instagram: spis_ute, epost: maggyelva@mac.com, telefon: 47 252 808.
Smørstekte epler på primus Foto: Maggy Elva Bjørgvinsdottir