Kulturvandring på Svartskog

Turen arrangers i samarbeid med Oppgård Kunstforening.

Svartskog har mange kulturminner. Inne i Oppegård kirke forteller Bård Engevik om kirkens historie som har sine røtter fra middelalderen. Vi skal også gå på oldtidsveien, se gravrøys fra bronsealderen og ha en guidet tur i Roald Amundsens hjem.

Etter vandringen spiser vi felles lunsj på «Kolonialen».

NB: Av hensyn til inngangsbillett og lunsj, er det påmelding og forhåndsbetaling (selvkostpris som oppdateres senere). Det er begrenset antall plasser.

Oppmøte: På parkeringsplassen til Oppegård kirke, Roald Amundsens vei 110 Svartskog, kl 10.20.
Kontakt en av turlederne hvis du har behov for transport fra tidligere Oppegård Rådhus, Edvard Griegs vei på Kolbotn til Svartskog

Tid: Lørdag 3.september kl 10:20 -  omtrent 15:30.

Lengde: 4,5 km.

Kulturvandring på Svartskog

Turen arrangers i samarbeid med Oppgård Kunstforening. Svartskog har mange kulturminner. Inne i Oppegård kirke forteller Bård Engevik om kirkens historie som har sine røtter fra middelalderen. Vi skal også gå på ...

Kontaktinformasjon:

Turledere: