Fottur fra Skullerud til Sandbakken (DNT Oslo 26-45)

Fellestur

Dato
4. desember 2021 kl. 09:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Østmarka, Aktivitet Fottur, Dnt2645, Vandrergruppa, Vandrergruppa
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT 26-45 år
Dette arrangementet er over!

Bli med på fottur fra Skullerud til Sandbakken!

Den 04. desember nyter vi lørdagen på fottur i fine Østmarka.  

Turbeskrivelse: Turen begynner utenfor Narvesen på Skullerud T-banestasjon. Derfra går vi sammen til blåmerka sti ved Skullerudstua og videre til Sandbakken. For å komme dit beveger vi oss gjennom et landskap variert av skog, vann, åser og myrer. Vi passerer først Østmarkkapellet og Smalvannet, og går videre til Sandbakken sportsstue hvor vi spiser lunsj. Dersom serveringen er åpen vil det være muligheter for å kjøpe forfriskninger, og vi kan nyte lunsjen enten inne eller ute. 

Dato for tur: lørdag 04. Desember 2021

Når: klokken 09:00 - 15:00.

Ankomst/oppmøtested: Oppmøte på Skullerud T-banestasjon foran Narvesen kl. 09.00. Hit kommer du med enten t-bane linje 3 eller buss. Etter endt tur går vi samlet fra Sandbakken til busstoppet Brokkenhus. Der tar vi buss 550 Oslo Bussterminal som går hver halve time. Fra Sandbakken til Brokkenhus er det omtrent 2 km å gå. 

Pris: Turen er gratis, både for medlemmer av DNT og ikke-medlemmer. Kostnader til transport til og fra Skullerud og Sandbakken, samt mat og drikke dekkes av hver deltaker selv.

Utstyrsliste:

  • Hodelykt med godt batteri
  • Sitteunderlag
  • Gode sko
  • Varme klær til pausene
  • Drikke og mat til seg selv.

Påmelding; Påmelding skjer via den røde firkanten til høyre, merket Meld deg på. Hvis du må melde deg av, vennligst send en mail om dette til iselin_ga90@hotmail.com.

Det er plass til 10 deltakere, men sett deg på venteliste om turen er fulltegnet. Av erfaring vet vi at det ofte kommer en avmelding.

 

Fottur fra Skullerud til Sandbakken (DNT Oslo 26-45)

Bli med på fottur fra Skullerud til Sandbakken! Den 04. desember nyter vi lørdagen på fottur i fine Østmarka.   Turbeskrivelse: Turen begynner utenfor Narvesen på Skullerud T-banestasjon. Derfra går vi sammen til blåmerka ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kathrine Karlsen
  • Iselin Gretarsdottir Alexandersen