Tre utsiktstopper helt øst i Østmarka

Fellestur

Dato
30. september kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur,
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo , Lørenskog Turlag
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Vi går til tre av de høyeste toppene i Østmarka: Ramstadslottet, Marikollslottet og Bjønnåsen, som går for å ha Østmarkas beste utsikt. Vi starter på turvei forbi Sandbekkstua, Rælingens eldste hus, og går opp til Åmotdammen. Derifra på blåmerket sti til Ramstadslottet (394 moh). Her raster vi før vi går ned forbi Speiderhytta til Brudalen. Neste topp er Marikollslottet (370 moh) med vid utsikt mot Øyeren og Fetsund.  Derifra går vi til Bjønnåsen (396 moh), som går for å ha Østmarkas beste utsikt. Herifra er det kort vei ned tilbake til Sandbekken. 10 km. Sti, noe ulendt opp og ned.
Oppmøte: Sandbekken P kl 11.00. Buss 300 til Sandbekken P ved Klubbhuset.
Turslutt: Sandbekken P.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  28. september. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Tre utsiktstopper helt øst i Østmarka

Vi går til tre av de høyeste toppene i Østmarka: Ramstadslottet, Marikollslottet og Bjønnåsen, som går for å ha Østmarkas beste utsikt. Vi starter på turvei forbi Sandbekkstua, Rælingens eldste ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Stig Solberg
  • Audhild Gammelsæter Johnsen