Åpen kafe hele året!
Fredag (11-16), lørdag (11-17) og søndag (10-16).

Les om våre smittevernstiltak her. Bestill overnatting på nettbookingen vår.

Ta med gjengen på
julebord i marka!
Vi har julebordspakker og god kapasitet
i november/desember, ta kontakt!
Foto: Tore Skobba (www.skobba.com)

I hjertet av Nordmarka finner du Kobberhaughytta, DNTs eget Soria Moria. Selv om Kobberhaughytta bare er et steinkast unna Oslos kollektivruter, vil du likevel kunne oppleve naturens ro og fred under oppholdet. Her får du god mat, fantastisk utsikt og et rikt dyreliv. Finn roen foran peisen eller slapp av i badstua. Hit kommer du deg enkelt til fots eller på ski. Om sommeren kan du også bruke sykkel, og ta et bad i tjernet.

Kafé

I kaféen tilbyr vi ferske boller, nystekte vafler etter bestemors oppskrift, dagens suppe og annet godt å bite i. Slukk tørsten med en kald brus, god lokal eplemost fra Ringi gård eller varm deg på en rykende kakao med krem.

Vi har alle rettigheter (øl, vin, brennevin).

Du kan betale med kort eller Vipps (helst ikke kontanter).

Døgnåpen varmestue

Selvbetjeninga i varmestua ved garasjen er alltid åpen! Her kan du kjøpe deg noe å drikke og litt smått å spise. Du kan betale med mynt i kasse (ikke veksel) eller Vipps.

Overnatting

Som en hytte i DNT-systemet, er vi åpen for overnatting for alle! Som medlem i DNT får du også rabatt på oppholdet. For å komme på besøk, må du reservere plass på forhånd. Vi har ikke kapasitet til å ta imot gjester på drop-in.

Når du overnatter hos oss, får du en god og behagelig seng å sove i, deilig 3-retters middag laget på vårt kjøkken her i skogen, frokost med mulighet for å smøre matpakke før du reiser igjen. Når du drar trenger du bare å rydde deg ut av rommet ditt før vi vasker etter deg.

Siste bilder fra Instagram: @kobberhaughytta

TAKK TIL VÅRE BIDRAGSYTERE

Januar 2020 åpnet nye Kobberhaughytta, med bedre plass til overnatting og servering. Dette hadde ikke vært mulig uten hjelp fra våre bidragsytere.

Se bildene fra åpningsarrangementet lørdag 11. januar 2020:

Vi er setifisert Miljøfyrtårnbedrift, og er opptatt av å bevare miljøet rundt oss.