Åpningstider:

Onsdag 14. og torsdag 15. april: åpen kiosk 11-16
Åpen kiosk kl 11-16 fredag, lørdag og søndag
Stengt mandag-torsdag
Ingen sitteplasser - kun mat til å ta med!
​​​​​​​Vi har stengt for overnatting inntil videre

Åpen kiosk
Foto: Ane Frydenlund Grytting

Velkommen til marka og Kobberhaughytta!

Kobberhaughytta ligger midt i Nordmarka. Her kan du oppleve naturens ro og fred, her får du god mat, en god seng, fantastisk utsikt og du kan oppleve et rikt dyreliv. Fyll på med ny energi etter skituren i kafeen, slapp av foran peisen eller i badstua.

Overnatting på Kobberhaughytta:

Overnatting bestiller du via nettbookingen vår.

Som en hytte i DNT-systemet, er vi åpen for overnatting for alle! Er du medlem i DNT får du også rabatt på oppholdet. For å komme på besøk, du reservere plass på forhånd. Vi har ikke drop-in.

Når du overnatter hos oss, får du en god og behagelig seng å sove i, deilig hjemmelaget 3-retters middag, en sunn og god frokost med mulighet for å smøre matpakke før du reiser igjen. Når du drar trenger du bare å rydde deg ut av rommet ditt, før vi vasker etter deg.

Les om våre smittevernstiltak her.

Firmatur, konferanser og møter

Lyst til å fylle på med litt nye impulser med jobben?

Vi har god plass til firmagrupper på ukedager. Hos oss kan dere komme sammen til fots, spise god hjemmelaget mat, nyte naturen og utsikten, ha god plass til teambuilding og andre aktiviter. Dere kan kose dere på hyttetur - vi tar hånd om det praktiske! Vi har også opplegg for møter og konferanser, med rom som passer godt for presentasjoner og diskusjoner.

Ta kontakt med oss for et tilbud!

Sov godt på Kobberhaughytta!
Sov godt på Kobberhaughytta! Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Kaféen på Kobberhaughytta:

I kaféen tilbyr vi

• ferske kanelboller
  • nystekte vafler etter bestemors oppskrift
  • dagens suppe
  • annet godt å bite i

Slukk tørsten med en kald brus, god lokal eplemost fra Ringi gård eller varm deg på en rykende kakao med krem.

Vi har alle rettigheter (øl, vin, brennevin).
Du kan betale med kort eller Vipps, helst ikke kontanter.

Kobberhaugens vafler
Kobberhaugens vafler Foto: Erlend Birkeland

Døgnåpen varmestue:

Selvbetjeninga i varmestua ved garasjen er alltid åpen!

Når kafeen ikke er åpen, kan du kjøpe deg noe å drikke og litt smått å spise her. Vi setter ut rester fra kafeen når vi har noe til overs!

Du kan betale med mynt i kasse (ikke veksel) eller Vipps.

Etter skituren kan du fylle på energi fra selvbetjeningen når kafeen ikke er åpen. Foto: Erlend Birkeland
Kobberhaughytta januar 2021.
Kobberhaughytta januar 2021. Foto: Erlend Birkeland

Siste bilder fra Instagram: @kobberhaughytta

TAKK TIL VÅRE BIDRAGSYTERE

Januar 2020 åpnet nye Kobberhaughytta, med bedre plass til overnatting og servering. Dette hadde ikke vært mulig uten hjelp fra våre bidragsytere:

• Tove Reistads stiftelse
  • Eckbos legat
  • Olav Thons DNT Stiftelse
  • Sparebankstiftelsen DNB
  • Aberdeen Standard
  • Lundin Norway AS
Nytt sovehus sto klart i januar 2020.
Nytt sovehus sto klart i januar 2020. Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Bilder fra nyåpningen av hytta:

Lørdag 11. januar 2020 nyåpnet Kobberhaughytta. Blant annet med nytt sovehus og oppusset inngangsparti.

Se bildene fra åpningsarrangementet:

Miljøfyrtårn

Kobberhaughytta er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift, og er opptatt av å bevare miljøet rundt oss.

Utsikt fra hytta januar 2021.
Utsikt fra hytta januar 2021. Foto: Erlend Birkeland
Hjem igjen.